محققان آمریکایی در آخرین تحقیقات خود، به زنان در مورد مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی نشاسته هشدار دادند.
محققان آمریکایی هشدار دادند مصرف زیاد کربوهیدارت های سرشار از نشاسته مثل سیب زمینی احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان را بالا می برد.
این تحقیقات نتیجه آزمایشات گروهی از محققین دانشگاه کالیفورنیای آمریکاست که به بررسی تغییرات بیولوژیکی زنان مبتلا به سرطان سینه و میزان احتمال ابتلای زنان سالم به سرطان سینه پرداختند.
محققان بعد از هفت سال بررسی و آزمایش دریافتند که هرچه میزان مصرف مواد غدایی حاوی نشاسته در زنان بالاتر می رود میزان ابتلای آنها به سرطان سینه نیز افزایش می یابد.
براساس این گزارش، حتی ممکن است بیمارانی که در گذشته سرطان سینه داشته اند و بهبود یافته اند بار دیگر به دلیل مصرف زیاد نشاسته با این بیماری مواجه شوند.