نوشته شده توسط : nahal

آیا می دانید تخم چیا ( تخم شربتی) حاوی کلسیم پنج برابر شیر، هفت برابر ویتامین c نسبت به پرتقال، سه برابر آهن بیشتر از اسفناج، دو برابر مقدار پتاسیم موز و هشت برابر بیشتر امگا 3 از ماهی salmon می‌باشد!
از مزایای دیگر تخم چیا:
ایجاد انرژی و استقامت
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش وزن...
تعادل قند خون
مؤثر در کاهش درد آرتروز, درد مفاصل
پاک کردن روده بزرگ
خلاص شدن از شر سموم
کاهش التهاب
ترویج خواب
پیشگیری از سرطان
بهبود گوارش
بهبود درد زانو
بهبود اختلال بیش فعالی
سلامت پوست و ناخن

شما میتوانید تخم چیا را به شکل‌های مختلف استفاده کنید:
در داخل سالاد استفاده کنید ...

‏آیا می دانید تخم چیا ( تخم شربتی) حاوی کلسیم پنج برابر شیر، هفت برابر ویتامین c نسبت به پرتقال، سه برابر آهن بیشتر از اسفناج، دو برابر مقدار پتاسیم موز و هشت برابر بیشتر امگا 3 از ماهی salmon می‌باشد!
از مزایای دیگر تخم چیا:
ایجاد انرژی و استقامت
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش وزن
تعادل قند خون
مؤثر در کاهش درد آرتروز, درد مفاصل
پاک کردن روده بزرگ
خلاص شدن از شر سموم
کاهش التهاب
ترویج خواب
پیشگیری از سرطان
بهبود گوارش
بهبود درد زانو
بهبود اختلال بیش فعالی
سلامت پوست و ناخن

شما میتوانید تخم چیا را به شکل‌های مختلف استفاده کنید:
در داخل سالاد استفاده کنید ...‏
 


:: بازدید از این مطلب : 1301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
‏علل اصلی از بین برنده کبد ... برای دوستانتان به اشتراک بگذارید 
_____________________ 
1. دیر خوابی
2. ادرار نکردن پس از بیدار شدن
3 . پر خوری
4. نخوردن صبحانه
5. مصرف بی حد دارو
6. مصرف مواد نگهدارنده، افزودنی ها، رنگ های خوراکی و شیرین کننده های صنعتی
7. مصرف روغن
8. مصرف غذاهای نپخته یا سرخ کردنی های بیات
9. مصرف بیش از حد الکل‏

علل اصلی از بین برنده کبد ... برای دوستانتان به اشتراک بگذارید
_____________________
1. دیر خوابی
2. ادرار نکردن پس از بیدار شدن
3 . پر خوری...
4. نخوردن صبحانه
5. مصرف بی حد دارو
6. مصرف مواد نگهدارنده، افزودنی ها، رنگ های خوراکی و شیرین کننده های صنعتی
7. مصرف روغن
8. مصرف غذاهای نپخته یا سرخ کردنی های بیات
9. مصرف بیش از حد الکل



:: بازدید از این مطلب : 882
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
کمبود این 3 ماده باعث اضافه وزن می شود!

==========ஜ۩۞۩ஜ==========

منیزیم، کلسیم و پتاسیم.
...
کمبود منیزیم باعث میل به قند و شیرینی می شود.
کمبود پتاسیم توانایی بدن را برای شکستن مواد غذایی کاهش می دهد. پتاسیم به عملکرد قلب کمک می کند و تعادل آب را در بدن تنظیم می کند.
کمبود کلسیم آنزیم هایی را که در فرایند سوخت و ساز بدن شرکت می کنند غیرفعال می کنند. اگر زیاد گوشت می خورید ، کمبود کلسیم اهمیت بیشتری پیدا می کند. چرا که برنامه غذایی پر پروتئین باعث کمبود کلسیم می شود. باید بدانید که هر چه میزان کلسیم موجود در سلول‌های چربی بیشتر باشد میزان سوخت و ساز آن‌ها هم بیشتر می‌شود.

منابع کلسیم : لبنیات ،بروکلی، گل کلم، دانه های کنجد، لپه، دانه های آفتابگردان
منابع منیزیم: بادام، سیب، آووکادو، کرفس، برنج سبوس دار، خرما، ماهی، چغندر
منابع پتاسیم: زردآلو، موز، هویج، جعفری، اسفناج، ماهی آزاد.
عکس: ‏کمبود این 3 ماده باعث اضافه وزن می شود!

==========ஜ۩۞۩ஜ==========

منیزیم، کلسیم و پتاسیم.

کمبود منیزیم باعث میل به قند و شیرینی می شود.
کمبود پتاسیم توانایی بدن را برای شکستن مواد غذایی کاهش می دهد. پتاسیم به عملکرد قلب کمک می کند و تعادل آب را در بدن تنظیم می کند. 
کمبود کلسیم آنزیم هایی را که در فرایند سوخت و ساز بدن شرکت می کنند غیرفعال می کنند. اگر زیاد گوشت می خورید ، کمبود کلسیم اهمیت بیشتری پیدا می کند. چرا که برنامه غذایی پر پروتئین باعث کمبود کلسیم می شود. باید بدانید که هر چه میزان کلسیم موجود در سلول‌های چربی بیشتر باشد میزان سوخت و ساز آن‌ها هم بیشتر می‌شود. 

منابع کلسیم : لبنیات ،بروکلی، گل کلم، دانه های کنجد، لپه، دانه های آفتابگردان
منابع منیزیم: بادام، سیب، آووکادو، کرفس، برنج سبوس دار، خرما، ماهی، چغندر
منابع پتاسیم: زردآلو، موز، هویج، جعفری، اسفناج، ماهی آزاد.‏
 


:: بازدید از این مطلب : 888
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
راز لاغری و لاغر ماندن برخی از افراد چیست؟

شاید برای شما نیز سوال باشد که افراد لاغر چه راز نهانی دارند ، چرا برخی افرا هیچگاه دچار چاقی و اضافه وزن نمی شوند ، قصد داریم در این مطلب از این راز پرده برداریم و به شما 10 غذایی که افراد لاغر ا...ز آن استفاده می کنند را معرفی کنیم. در حقیقت ادعای رژیم های با کالری منفی و مواد غذایی چربی سوز بر این اساس است که این دسته از مواد غذایی ضمن آن که کالری پایینی دارند، بیشتر انرژی آن ها صرف هضم و جذب می شود. در نتیجه خوردن آن ها نه تنها کالری به بدن اضافه نمی کند بلکه مقداری انرژی نیز برای متابولیسم آن ها از ذخایر انرژی بدن گرفته می شود و برخی در ادامه نیز چنین نتیجه گیری کرده اند که هر چقدر بخواهید می توانید از این مواد غذایی مصرف کنید و همچنان وزن خود را کاهش دهید.

1. سیب، میوه سلامت : خودش شکم دارد ولی شکم شما را کوچک می کند

اگر برنامه غذایی تان را به گونه ای تنظیم کنید که روزانه یک سیب بخورید، سخت تر چاق می شوید. مثلا افرادی که قبل از هر وعده غذایی خود یک سیب گاز می زنند کالری کمتری دریافت می کنند. علاوه بر این ها سیب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به فرآیندهای سوخت و ساز بدن کمک می کند و مانع شکم آوردن می شود.

اگر به دنبال یک میان وعده کم کالری هستید، حتما سیب را در برنامه غذایی تان قرار دهید.

2. تخم مرغ، بهترین سیر کننده : کوچک اما پر از پروتئین

تخم مرغ به دلیل داشتن پروتئین زیاد به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید و از خوردن غذا در میان وعده ها پرهیز کنید. در یک تحقیق انجام شده در چند مرکز به صورت همزمان در ایالات متحده مشخص شده است، زنانی که هر روز صبح یک عدد تخم مرغ نیمرو به همراه ۲ نان تست مصرف می کنند نسبت به افرادی که همان میزان کالری را از سایر مواد غذایی دریافت می کنند بیشتر احساس سیری کرده و در طول روز کمتر غذا می خورند. همچنین مشخص شده است که تخم مرغ نقش مهمی در حفظ قندخون داشته و به حفظ احساس سیری کمک می کند.

3. فلفل، کاهنده حجم چربی : تند و تیز بخورید

اگر عاشق غذاهای تند هستید این مژده را به شما می دهم که می توانید با خیال راحت هر چقدر می خواهید غذاهای تند و تیز بخورید. تحقیقات نشان داده ، ترکیبی به اسم کاپسسین در داخل فلفل است که علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی اش تاثیر فوق العاده ای در کاهش حجم چربی در افراد چاق دارد. این ترکیب باعث افزایش سوخت وساز در بدن می شود. در حقیقت احساس داغی در فرد، از روشن شدن موتور سوخت وساز بدن است که اینگونه نمود پیدا می کند.

4. نان و سرکه معجزه می کند : نان خالی نخورید!

در تحقیقاتی که در کشور سوئد انجام شده مشخص شده است، افرادی که نان همراه سرکه استفاده کرده اند از افرادی که نان خالی خورده اند دیرتر احساس گرسنگی کرده اند. محققان دلیل این امر را اینگونه توضیح می دهند که سرکه به دلیل داشتن اسید استیک موجب می شود که مرحله انتقال غذا از معده به روده های کوچک طولانی تر شود در نتیجه باعث می شود، ما بیشتر احساس سیری کنیم. همچنین سرکه در متعادل نگاه داشتن میزان قندخون پس از خوردن مواد غذایی حاوی قند و کربوهیدرات بالا مثل نان، کمک می کند.

5. آووکادو، میوه ای با چربی سالم : پرچرب اما لاغر کننده

شاید با خود فکر کنید چون آووکادو میوه چربی است حتما چاق کننده نیز هست اما باید بگوییم اشتباه می کنید؛ آووکادو در هرعدد ۲۹ گرم چربی دارد یکی از خوراکی های لاغرکننده است. تحقیقات نشان می دهند، چربی اشباع شده و سالم این میوه در شما احساس سیری ایجاد می کند به همین دلیل می توانید از این میوه همراه مخلفات دیگر به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنید.

6. گریپ فروت، کاهنده فشار و قندخون : چربی ها را می سوزاند

گریپ فروت سرشار از ویتامین C است و سطح انسولین را در خون پایین می آورد و باعث کاهش فشار و قند خون می شود علاوه بر این ها باعث سوخت چربی در بدن می شود؛ در واقع این میوه بدن شما را مجبور می کند کالری ها را به انرژی تبدیل کرده و مصرف کند. اگر تحت درمان برای بیماری خاصی هستید در مورد مصرف گریپ فروت با دکتر خود مشورت کنید زیرا مصرف این میوه با بعضی از داروها تداخل دارد.

7. روغن زیتون، سالم ترین روغن دنیا : با این روغن سیر می شوید

روغن زیتون همانند آووکادو نیز یکی از چربی های سالمی است که می تواند در شما احساس سیری ایجاد کرده و اشتها را تا حدی کنترل کند. روغن زیتون سیستم هضم را در بدن تقویت کرده و به بدن شما کمک می کند بیشتر چربی بسوزاند. تحقیقاتی که در کشور استرالیا روی ۱۲ زن در سنین پس از یائسگی انجام شد، نشان می دهد مصرف روغن زیتون در وعده غذایی صبحانه به کاهش وزن آن ها کمک کرده است. درصورت تمایل می توانید از روغن زیتون در سالادها نیز بهره ببرید.

8. آب، منظم کننده سوخت و ساز بدن : یک شکم پر کن بدون کالری

باور کنید نوشیدن آب می تواند به کاهش وزن شما کمک کند به خصوص اگر خودتان را ملزم کنید که حتما روزی ۸ لیوان آب بنوشید چون در این صورت سوخت و ساز بدن به مقدار ۰۳درصد افزایش می یابد. نوشیدن زیاد آب موجب کاهش اشتها هم می شود، علاوه بر این ها آب موجب دفع سدیم و سموم از بدن نیز می شود. براساس تحقیقات به نظر می رسد، معمولا احساس تشنگی به اشتباه به احساس گرسنگی تعبیر می شود. درصورتی که احساس گرسنگی کردید، یک لیوان آب بنوشید و اگر کمی بعد از آن باز احساس گرسنگی داشتید به رفع گرسنگی اقدام کنید. آب یکی از پارامترهای مهم در کاهش اشتها و در نتیجه جلوگیری از پرخوری است.

9. بروکلی، یک سالاد چربی سوز : یک فیبر مناسب و حجیم

این روزها در بیشتر سالادها ردپایی از کلم بروکلی به چشم می خورد؛ بروکلی سرشار از کلسیم و ویتامین C، ویتامین A و فیبر است. این سبزی با چربی ها مقابله کرده و حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و بدن را در برابر بیماری ها محافظت می کند. بروکلی باعث سوخت وساز بهتر بدن شده و در نتیجه بدن کالری بیشتری می سوزاند. کلم بروکلی بهتر است به شکل خام یا بخارپز مصرف شود؛ این ماده غذایی یک فیبر مناسب و حجیم به شمار می رود.

10. لبنیات را فراموش کنید : کم چربش بهتر است

نتیجه پژوهشی که در مجله تغذیه ایالات متحده منتشر شده نشان می دهد، زنانی که روزانه شیر یا پنیر مصرف می کنند کمتر مستعد چاقی هستند. به همین دلیل حتما در برنامه غذایی خود یکی از محصولات لبنی را قرار دهید. می توانید در روز یک وعده ماست کم چرب را در وعده شام قرار دهید تا هم خوابی راحت و آسوده داشته باشید و هم از خاصیت چربی سوزی لبنیات بهره کافی ببرید البته شیر را نیز فراموش نکنید.
عکس: ‏راز لاغری و لاغر ماندن برخی از افراد چیست؟

شاید برای شما نیز سوال باشد که افراد لاغر چه راز نهانی دارند ، چرا برخی افرا هیچگاه دچار چاقی و اضافه وزن نمی شوند ، قصد داریم در این مطلب از این راز پرده برداریم و به شما 10 غذایی که افراد لاغر از آن استفاده می کنند را معرفی کنیم. در حقیقت ادعای رژیم های با کالری منفی و مواد غذایی چربی سوز بر این اساس است که این دسته از مواد غذایی ضمن آن که کالری پایینی دارند، بیشتر انرژی آن ها صرف هضم و جذب می شود. در نتیجه خوردن آن ها نه تنها کالری به بدن اضافه نمی کند بلکه مقداری انرژی نیز برای متابولیسم آن ها از ذخایر انرژی بدن گرفته می شود و برخی در ادامه نیز چنین نتیجه گیری کرده اند که هر چقدر بخواهید می توانید از این مواد غذایی مصرف کنید و همچنان وزن خود را کاهش دهید.

1. سیب، میوه سلامت : خودش شکم دارد ولی شکم شما را کوچک می کند

اگر برنامه غذایی تان را به گونه ای تنظیم کنید که روزانه یک سیب بخورید، سخت تر چاق می شوید. مثلا افرادی که قبل از هر وعده غذایی خود یک سیب گاز می زنند کالری کمتری دریافت می کنند. علاوه بر این ها سیب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به فرآیندهای سوخت و ساز بدن کمک می کند و مانع شکم آوردن می شود.

اگر به دنبال یک میان وعده کم کالری هستید، حتما سیب را در برنامه غذایی تان قرار دهید.

2. تخم مرغ، بهترین سیر کننده : کوچک اما پر از پروتئین

تخم مرغ به دلیل داشتن پروتئین زیاد به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید و از خوردن غذا در میان وعده ها پرهیز کنید. در یک تحقیق انجام شده در چند مرکز به صورت همزمان در ایالات متحده مشخص شده است، زنانی که هر روز صبح یک عدد تخم مرغ نیمرو به همراه ۲ نان تست مصرف می کنند نسبت به افرادی که همان میزان کالری را از سایر مواد غذایی دریافت می کنند بیشتر احساس سیری کرده و در طول روز کمتر غذا می خورند. همچنین مشخص شده است که تخم مرغ نقش مهمی در حفظ قندخون داشته و به حفظ احساس سیری کمک می کند.

3. فلفل، کاهنده حجم چربی : تند و تیز بخورید

اگر عاشق غذاهای تند هستید این مژده را به شما می دهم که می توانید با خیال راحت هر چقدر می خواهید غذاهای تند و تیز بخورید. تحقیقات نشان داده ، ترکیبی به اسم کاپسسین در داخل فلفل است که علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی اش تاثیر فوق العاده ای در کاهش حجم چربی در افراد چاق دارد. این ترکیب باعث افزایش سوخت وساز در بدن می شود. در حقیقت احساس داغی در فرد، از روشن شدن موتور سوخت وساز بدن است که اینگونه نمود پیدا می کند.

4. نان و سرکه معجزه می کند : نان خالی نخورید!

در تحقیقاتی که در کشور سوئد انجام شده مشخص شده است، افرادی که نان همراه سرکه استفاده کرده اند از افرادی که نان خالی خورده اند دیرتر احساس گرسنگی کرده اند. محققان دلیل این امر را اینگونه توضیح می دهند که سرکه به دلیل داشتن اسید استیک موجب می شود که مرحله انتقال غذا از معده به روده های کوچک طولانی تر شود در نتیجه باعث می شود، ما بیشتر احساس سیری کنیم. همچنین سرکه در متعادل نگاه داشتن میزان قندخون پس از خوردن مواد غذایی حاوی قند و کربوهیدرات بالا مثل نان، کمک می کند.

5. آووکادو، میوه ای با چربی سالم : پرچرب اما لاغر کننده

شاید با خود فکر کنید چون آووکادو میوه چربی است حتما چاق کننده نیز هست اما باید بگوییم اشتباه می کنید؛ آووکادو در هرعدد ۲۹ گرم چربی دارد یکی از خوراکی های لاغرکننده است. تحقیقات نشان می دهند، چربی اشباع شده و سالم این میوه در شما احساس سیری ایجاد می کند به همین دلیل می توانید از این میوه همراه مخلفات دیگر به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنید.

6. گریپ فروت، کاهنده فشار و قندخون : چربی ها را می سوزاند

گریپ فروت سرشار از ویتامین C است و سطح انسولین را در خون پایین می آورد و باعث کاهش فشار و قند خون می شود علاوه بر این ها باعث سوخت چربی در بدن می شود؛ در واقع این میوه بدن شما را مجبور می کند کالری ها را به انرژی تبدیل کرده و مصرف کند. اگر تحت درمان برای بیماری خاصی هستید در مورد مصرف گریپ فروت با دکتر خود مشورت کنید زیرا مصرف این میوه با بعضی از داروها تداخل دارد.

7. روغن زیتون، سالم ترین روغن دنیا : با این روغن سیر می شوید

روغن زیتون همانند آووکادو نیز یکی از چربی های سالمی است که می تواند در شما احساس سیری ایجاد کرده و اشتها را تا حدی کنترل کند. روغن زیتون سیستم هضم را در بدن تقویت کرده و به بدن شما کمک می کند بیشتر چربی بسوزاند. تحقیقاتی که در کشور استرالیا روی ۱۲ زن در سنین پس از یائسگی انجام شد، نشان می دهد مصرف روغن زیتون در وعده غذایی صبحانه به کاهش وزن آن ها کمک کرده است. درصورت تمایل می توانید از روغن زیتون در سالادها نیز بهره ببرید.

8. آب، منظم کننده سوخت و ساز بدن : یک شکم پر کن بدون کالری

باور کنید نوشیدن آب می تواند به کاهش وزن شما کمک کند به خصوص اگر خودتان را ملزم کنید که حتما روزی ۸ لیوان آب بنوشید چون در این صورت سوخت و ساز بدن به مقدار ۰۳درصد افزایش می یابد. نوشیدن زیاد آب موجب کاهش اشتها هم می شود، علاوه بر این ها آب موجب دفع سدیم و سموم از بدن نیز می شود. براساس تحقیقات به نظر می رسد، معمولا احساس تشنگی به اشتباه به احساس گرسنگی تعبیر می شود. درصورتی که احساس گرسنگی کردید، یک لیوان آب بنوشید و اگر کمی بعد از آن باز احساس گرسنگی داشتید به رفع گرسنگی اقدام کنید. آب یکی از پارامترهای مهم در کاهش اشتها و در نتیجه جلوگیری از پرخوری است.

9. بروکلی، یک سالاد چربی سوز : یک فیبر مناسب و حجیم

این روزها در بیشتر سالادها ردپایی از کلم بروکلی به چشم می خورد؛ بروکلی سرشار از کلسیم و ویتامین C، ویتامین A و فیبر است. این سبزی با چربی ها مقابله کرده و حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و بدن را در برابر بیماری ها محافظت می کند. بروکلی باعث سوخت وساز بهتر بدن شده و در نتیجه بدن کالری بیشتری می سوزاند. کلم بروکلی بهتر است به شکل خام یا بخارپز مصرف شود؛ این ماده غذایی یک فیبر مناسب و حجیم به شمار می رود.

10. لبنیات را فراموش کنید : کم چربش بهتر است

نتیجه پژوهشی که در مجله تغذیه ایالات متحده منتشر شده نشان می دهد، زنانی که روزانه شیر یا پنیر مصرف می کنند کمتر مستعد چاقی هستند. به همین دلیل حتما در برنامه غذایی خود یکی از محصولات لبنی را قرار دهید. می توانید در روز یک وعده ماست کم چرب را در وعده شام قرار دهید تا هم خوابی راحت و آسوده داشته باشید و هم از خاصیت چربی سوزی لبنیات بهره کافی ببرید البته شیر را نیز فراموش نکنید.‏
 


:: بازدید از این مطلب : 1070
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
حتما بخوانید - خیلی مهم !!!

معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند، داشتن یک دست‌بند مسی را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند که با تماس دست‌بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران... شده و از درد مفاصل کاسته می‌شود.
از سوی دیگر محققین، یکی از علت‌های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون‌های آلومینیوم در مغز عنوان می‌کنند.
تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت ...
هیچ‌کس نمی‌دانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط می‌دانستند برای پخت غذا خیلی لازم می‌باشد.

داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به ٦ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و مدام دهن‌دره کنید. در ضمن هیچ کارخانه داروئی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌‌کنه دیگه از اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی میشود.

ولی یک دفعه توی دهه ٥٠ از این نون خشکی‌ها اومدند و داد می‌زدند (قابلمه مسی ....... کفگیر آهنی خریداریم ...) و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند روحی. هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟

بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند در جا، یک کودک ٦ ماهه را ظرف یک سال به بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ٥ سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن و سلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماری‌های خونی و سرطان خون می‌شوند.

لطفا براي ارتقا سلامتي جامعه اين پيام را براي همه دوستانتان به اشتراک بگذارید . شايد گام كوچكي در اين راه باشد و فرهنگ مصرف مان اصلاح گردد...!


:: بازدید از این مطلب : 1041
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
متأسفانه مافيای دارويی در ايران قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی را وارد می كنند و به قيمت گران به مردم می فروشد. در صورتی که پای مرغ به مراتب مؤثرتر و مفيدتر از قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی است.که به ترميم غضروف ها كمک شایانی می كند....

پای مرغ ،: از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و همچنین معرفی خواص درمانی بی نظیر این ماده غذایی که شاید تا به امروز خیلی از ما ها با شنیدن اسم آن مشکل داشتیم چه برسد به مصرف آن،ولی این را بدانید ،پای مرغ حاوی پروتئین‌های فروانی است که دوای معجزه گر خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان،روماتیسم،کاهش دهنده ‌فشارخون ،شکستگی استخوان ها، میباشد..

طبق تحقیقات انجام شده دانشمندان ”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها،موادمعدنی وحیاتی است که بدن انسان قادربه تولید آنها نیست.ازهمین جهت به افرادی که دچارمشکلاتی مانند:خمیدگی ناشی ازکمبود کلسیم است،پوکی استخوان،آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) درکودکان و بزرگسالان،روماتیسم،شکستگی استخوان و به طورکلی تغییرات ساختمانی دراستخوانها ونیزاختلال عملکردعضلانی ناشی از کمبودکلسیم وویتامین D رامیتوان بااستفاده ازاین ماده غذایی درمان کرد

خواص مهم درمانی
• بهترین درمان برای پوکی استخوان
• بهترین درمان برای راشیتیسم
• بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
• بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
• بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
• بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
• بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
• بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
• بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
• بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر

روش مصرف :
مقدار 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

نکته ی مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.درضمن مؤثر دردرمان افسردگی و اضطراب میباشد.

عکس: ‏متأسفانه مافيای دارويی در ايران قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی را وارد می كنند و به قيمت گران به مردم می فروشد. در صورتی که پای مرغ به مراتب مؤثرتر و مفيدتر از قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی است.که به ترميم غضروف ها كمک شایانی می كند.

پای مرغ ،:  از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و همچنین معرفی خواص درمانی بی نظیر این ماده غذایی که شاید تا به امروز خیلی از ما ها با شنیدن اسم آن مشکل داشتیم چه برسد به مصرف آن،ولی این را بدانید ،پای  مرغ حاوی پروتئین‌های فروانی است که دوای معجزه گر خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان،روماتیسم،کاهش دهنده ‌فشارخون ،شکستگی استخوان ها، میباشد..
   
طبق تحقیقات انجام شده دانشمندان ”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها،موادمعدنی وحیاتی است که بدن انسان قادربه تولید آنها نیست.ازهمین جهت به افرادی که دچارمشکلاتی مانند:خمیدگی ناشی ازکمبود کلسیم است،پوکی استخوان،آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) درکودکان و بزرگسالان،روماتیسم،شکستگی استخوان و به طورکلی تغییرات ساختمانی دراستخوانها ونیزاختلال عملکردعضلانی ناشی از کمبودکلسیم وویتامین D رامیتوان بااستفاده ازاین ماده غذایی درمان کرد

خواص مهم  درمانی
• بهترین درمان برای پوکی استخوان
• بهترین درمان برای راشیتیسم
• بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
• بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
• بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
• بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
• بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
• بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
• بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
• بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر

روش مصرف :
مقدار 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

نکته ی مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.درضمن  مؤثر دردرمان افسردگی و اضطراب میباشد.

لطفا:برای حفظ سلامتی دوستانتان ، به اشتراک بگذارید‏
 


:: بازدید از این مطلب : 1021
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
عسل یک ماده موثر در بهبود زخم های عفونی بوده و حتی مقاومت

باکتریایی به آنتی بیوتیک ها را رفع می کند.

عسل از مدت ها قبل به دلیل خاصیت ضد میکروبی خود مورد توجه بوده

است و در طب سنتی به عنوان درمان موضعی زخم ها کاربرد دارد.
عکس: ‏عسل یک ماده موثر در بهبود زخم های عفونی بوده و حتی مقاومت 

باکتریایی به آنتی بیوتیک ها را رفع می کند. 

عسل از مدت ها قبل به دلیل خاصیت ضد میکروبی خود مورد توجه بوده 

است و در طب سنتی به عنوان درمان موضعی زخم ها کاربرد دارد.‏
 


:: بازدید از این مطلب : 926
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به ...حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.
٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :


مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.


٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.


۴ . جلوگیری از ریزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ۵ تا ١۵ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.


۵ . از بین بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.


۶ . درمان درد دندان:
مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ۵ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.


٧ . کاهش کلسترول:
٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.


٨ . درمان سرماخوردگی:
به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.


٩ . درمان ناباروری:
برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١۴ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.


١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می کند.


١١ . تقویت سیستم ایمنی:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.


١٢ . برطرف کردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.


١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .


١۴ . افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ۴ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ۴ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.


١۵ .برطرف کردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.


١۶ . درمان عفونت های پوستی:
قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.


١٧ . درمان سرطان:
تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.


١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.


١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.


٢٠ . مشکل شنوایی:
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.
ادامه ...
عکس: ‏١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.
٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :


مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.


٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.


۴ . جلوگیری از ریزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ۵ تا ١۵ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.


۵ . از بین بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.


۶ . درمان درد دندان:
مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ۵ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.


٧ . کاهش کلسترول:
٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.


٨ . درمان سرماخوردگی:
به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.


٩ . درمان ناباروری:
برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١۴ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.


١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می کند.


١١ . تقویت سیستم ایمنی:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.


١٢ . برطرف کردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.


١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .


١۴ . افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ۴ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ۴ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.


١۵ .برطرف کردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.


١۶ . درمان عفونت های پوستی:
قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.


١٧ . درمان سرطان:
تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.


١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.


١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.


٢٠ . مشکل شنوایی:
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.‏


:: بازدید از این مطلب : 884
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | نظرات ()