سیرکلسترول را پایین می آورد:
یک گیاه ادویه ای قدیمی برای قلب سالم :
هزاران سال سیر در هر فرهنگی از جهان استفاده می شده است که ارزش غذایی دارد . مصریان قدیمی سیررا برای تقویت بنیه استفاده می کرده اند. امروزه فهمیده اند سیر کلسترول را پایین می آورد ، از لخته شدن خون جلوگیری می کند، فشار خون را پایین می آورد ، از بیماریهای عفونی جلوگیری می کند، سیر از چسبیدن ذرات کلسترول به دیواره سرخرگ جلوگیری می کند
مقدار مصرف روزانه : یک حبه سیر تازه را می توانید در غذایتان بیاندازید.
اسفناج کلسترول را پایین می آورد:
اسفناج پر از لوتئین است . مصرف روزانه ½ کاسه غذای لوتئین دار فرد را در برابر حمله قلبی محافظت می کند
مصرف روزانه : روزانه چند برگ اسفناج را به صورت های گوناگون می توان استفاده نمود
3 دقیقه در مایکروویو گذاشته و با اضافه کردن دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، یک قاشق غذا خوری تخمه آفتاب گردان حالا شما یک شام کم کالری با اسفناج برای یک نفر دارید.
بیشتر بدانید: اسفناج بیشترین منبع لوتئین را دارد .
توجه : اسفناج ، هویج ، فلفل قرمز شیرین و سیب زمینی شیرین زیاد مصرف کنید. و گردو ، بادام هندی ، مغز بادام ،کلسترول را پایین می آورد .
چربیهای اشباع نشده بیشترین چربی در مغزها هستند که برای قلب شما مفید می باشد. مغزها ویتامین E و منیزیم دارند و گردوبه مقدار فراوان امگا 3 دارد. افرادی که آجیل می خورند در مقایسه با کسانی که آجیل مصرف نمی کنند، کمتربه بیماری قلبی دچار می شوند .
مقدارمصرف روزانه :
تعادل را رعایت کنید. مغزها پر کالری هستند یک شیشه از آجیل ها را در فریزرتان نگهداری کنید و 2 قاشق غذا خوری روی سالاد یا ماست بریزید مغزهای سرخ شده را به رژیمتان اضافه کنید با مغزهای مورد علاقه اتان تخم ها و میوه های خشک یک معجون درست کنید
بیشتر بدانید: 2 قاشق غذا خوری 5 بار در هفته آجیل میل کنید. و یا 3 تا4 بار در هفته به اندازه یک مشت از انواع مغزها را صرف کنید.
چای کلسترول را پایین می آورد:
نوشیدنی داغ و سرد :
چای چه سرد و چه گرم آن ترکیبات آنتی اکسیدان را آزاد می کند. تحقیقات ثابت کرده چای از لخته شدن خون در رگها جلوگیری می کند . آنتی اکسیدانی است که از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری می کند . نیروی این آنتی اکسیدان ممکن است کلسترول را کاهش دهد حتی فشار خون را هم کاهش میدهد.
مقدار مصرف روزانه : ازنوشیدن یک فنجان چای سرد یا گرم لذت ببرید اگرچه چای سرد دارای آنتی اکسیدان بیشتری می باشد. چه گرم و چه سرد آن را می توان در منزل تهیه نمود.
بیشتر بدانید : آنتی اکسیدان محتوای یک چای در مقایسه با میوه و سبزیجات بیشتر است . چای سبز و چای سیاه آنتی اکسیدان بالایی دارند حداقل از نوشیدن یک فنجان چای در روز لذت ببرید.
می خواهید بار دیگر به قلبتان کمک کنید؟ آیا شما در خوردن شکلات و آبنبات افراط می کنید؟
شکلات تلخ درمقایسه با شکلات شیری،آنتی اکسیدان بیشتری دارد .
شکلات سفید چطور؟متأسفانه اصلا فلاوونوئید ندارد. سطح فلاوونوئید شکلاتها به محل و نحوه فناوری بستگی دارد.
توجه : به کالری شکلات ها توجه داشته باشید.
بیشتر بدانید : محققان مطالعه کردند که مصرف یک انس(28 گرم) شکلات در روز کلسترول خوب را افزایش می دهد و از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری میکند
|