آجیل خام موجب افزایش طول عمر میشود
یافتههای جدید نشان میدهند خوردن آجیل خام مخصوصاً بادامزمینی و کرهی بادامزمینی میتواند موجب طول عمر شود. محققین با بررسی رژیمهای غذایی بیش از ۲۰۰۰۰۰ نفر در چین و ایالات متحده به این نتیجه رسیدند که مصرف آجیل رابطهی مستقیمی با کاهش ریسک مرگ زودرس در اثر مشکلات قلبی دارد و این نتایج جدید مؤید یافتههای پیشین مبنی بر خاصیت آجیل و دیگر مغزها در محافظت از قلب هستند.
اما اثر آجیلها و مخصوصاً بادامزمینی بر مشکلات و امراض قلبی چیست؟ ضمن این که باید خطرات و مضرات آجیل شور را در نظر داشته باشید، مغزهای خشکبار سرشار از مواد مغذی هستند از جمله اسیدهای چرب اشباع نشده، فیبر، ویتامینها و آرژینین که همگی با اثر کاهش تورم به عنوان مواد مفید برای قلب و عروق شناخته میشوند. اما باید دقت کنیم که آجیل و خشکباری که مصرف میکنیم بیش از حد شور یا شیرین نباشد و سالم باشد مبادا از مزایا و خواص آن کاسته شود.