............................................ چقدر پسته بخوریم؟ ........................................
ناراحتی پوستی و معده : مصرف بیش از حد پسته چه تازه و چه خشک باعث ناراحتیهای پوستی و معده میشود.
غلظت خون : مصرف زیاد پسته، باعث کثیف شدن خون می شود که این به دلیل بالا رفتن ازت در خون است و اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و مبتلایان به بیماریهای نقرس (بسیار مهمه) و دیابت و ناراحتی کلیه، باید از خوردن پسته خودداری کنند.
...
مصلح عوارض خوردن پسته : انار ترش ، رب انار ، سکنجبین و تمام مرکبات به ویژه : گریپ فروت ، نارنگی .
بهترین روش برای نگهداری از پسته مغز شده: این است که آن را درون فریزر نگهداری کنید تا از رشد قارچ آفلاتوکسین بر سطح دانهها و مغزها پیشگیری کنید. مصرف این قارچ سرطانزاست.