کاهش بهره هوشی با مصرف مداوم فست فودها
ایران ناز، مصرف بیش از حد غذاهای آماده همانند ساندویج ، پیتزا ، سوسیس ، کالباس و همبرگر به مرور زمان سبب کاهش بهره هوشی در انشسان میشود.
دکتر شیوا فرجی متخصص تغذیه در مورد نقش تغذیه در چاقی یا لاغری اظهار داشت: دریافت ناکافی و نیز بیش از حد انرژی در بدن میتواند منجر به لاغری و عوارض ناشی از آن شود و همین دریافت کم مواد مغذی در دراز مدت عوارض غیر قابل جبرانی را به دنبال دارد.
به گفته این متخصص تغذیه دریافت بیش از حد انرژی نیز میتواند منجر به اضافه وزن و زمینه ساز ابتلا به بیماریهای مزمنی مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و پر فشاری خون شود.
فرجی تصریح کرد: برخی افراد فقط برای رفع گرسنگی غذا میخورند که کمبود وقت یک دلیل عمده آن است ولی نباید فراموش کرد که تمام گروههای اصلی مواد غذایی مانند نان و غلات، مواد پروتئینی، گروه میوهها و سبزیجات و همچنین لبنیات باید مداوم مصرف شوند.
عضو انجمن تغذیه ایران در مورد تأثیر مصرف مواد غذایی بر بهره هوشی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای آماده مانند ساندویج، پیتزا، سوسیس، کالباس و همبرگر به مرور زمان سبب کاهش بهره هوشی میشود.