اگرچه در سالهای گذشته، بعضی ویروسهای اینترنتی ماهها و حتی سالها، کاربران و شرکتهای امنیتی را به خود مشغول میکرده است، تحقیقات جدید نشان میدهد امروزه عمر بدافزارها به ۲۴ ساعت کاهش پیدا کرده است.
امروزه هکرها و ویروسنویسها به شدت مشغول کارند و تعداد بدافزارهای تولیدشدهای که در فضای اینترنت رها میگردد، نسبت به سالهای گذشته از رشد حیرتآوری برخوردار است.
به گزارش ایتنا با این حال کارشناسان میگویند عمر این ویروسهای اینترنتی بسیار کوتاه شده است. در واقع بسیاری از بدافزارها ۲۴ ساعت پس از تولید، محو و نابود میشوند.
آیا این موضوع را باید به فال نیک گرفت؟ به عبارت دیگر عمر یک روزه ویروسهای اینترنتی، وبگردی امنتری برای کاربران رقم میزند؟
پاسخ کارشناسان این است: الزاماً خیر.
واقعیتی است که هرچند چرخه حیات بدافزارها کوتاه شده است ولی افزایش تعداد آنها، از فعالیت شبانهروزی هکرها حکایت دارد.
ضمن اینکه این طول عمر اندک، ترفند هکرها برای دوری از شناسایی شدن برآورد میشود.
شرکت امنیتی پاندا با انتشار گزارشی اعلام کرد در حال حاضر روزانه ۶۳ هزار تهدید امنیتی شناسایی و ثبت میشود که این رقم در مقایسه با ۵۵ هزار مورد در سال گذشته، ۱۴ درصد رشد نشان میدهد.
بر اساس این گزارش در ده ماه اول سال جاری میلادی، بیش از ۲۰ میلیون ویروس اینترنتی جدید شناسایی شده است که با توجه به نزدیک شدن ایام خریدهای اینترنتی به مناسب تعطیلات پایان سال، احتمال میرود این تعداد با جهش بزرگی روبرو شود.
اقبال کاربران به استفاده از اینترنت و رواج معاملات آنلاین، مشوق هکرها به گسترش فعالیتهای بزهکارانه است.