دکتر "مریم صفایی" کارشناس تغذیه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا مرکزاستان تهران افزود: دررژیمهای چاقی باید مصرف چربی و موادغذایی پرکالری افزایش یابد....
مصرف آجیل و دانههای روغنی در افزایش وزن موثر است
دکتر "مریم صفایی" کارشناس تغذیه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا مرکزاستان تهران افزود: دررژیمهای چاقی باید مصرف چربی و موادغذایی پرکالری افزایش یابد.
وی اظهارداشت: بر این اساس، از مصرف غذاهای آب پز و کبابی دررژیمهای چاقی باید تا حدممکن پرهیز شود. پخت غذا بهصورت آب پز سبب انتقال چربی ودیگرمواد موردنیاز بدن، به آب غذا شده و مانع رسیدن آن به بدن میشود.
وی تاکیدکرد: افراد لاغر درطول رژیم غذایی باید دیرتر شام خوردهو نیز زودتر به رختخواب بروند. این کارشناس تغذیه گفت: افرادلاغر در رژیمهای غذایی چاقی باید مایعات را در آخر وعدهغذایی استفادهکرده و از مصرف آن قبل از غذا و در حین وعده غذایی به دلیل پرشدن حجم معده، پرهیز کنند.
صفایی افزود: مصرف سالاد و سوپ هم بایدپس ازوعدهاصلی غذایی مصرف شود. وی خاطرنشان کرد: در رژیمهای چاقی، صبحانهنیزباید دیرتر ازوقت معمول و حداقل با رعایت فاصله زمانی دو ساعت پس از بیدار شدن، خورده شود.
وی اظهارداشت: در رژیمهای چاقی، توصیه نمیشود که فرد فقط بخورد زیرا خوردن مهم نیست بلکه داشتن یک برنامه صحیح غذایی، رعایت فواصل غذایی و فواصل خواب و غذا از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی تاکید کرد: قبل از شروع رژیم چاقی انجام آزمایش خون برای اطمینان از سلامت فرد اولین گام محسوب میشود چرا که لاغری در برخی موارد میتواند ریشه در ابتلای فرد بهبرخی بیماریها همچون پرکاری غدهتیروئید داشته باشد.
وی افزود: رژیم چاقی نباید به صورت عادات غذایی در فرد باقی بماند بلکه پس از رسیدن به وزن ایدهآل باید قطع شود، زیرا مصرف غذاهای پرکالری از جمله غذاهای پرچرب در درازمدت ممکن است عوارضی را برای فرد به دنبال داشته باشد.
:: بازدید از این مطلب : 869
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0