کلسیم و ویتامین k موجود در گوجه فرنگی هر دو برای ترمیم و تقویت استخوان ها مفید هستند.عدم وجود لیکوپن (موجود در گوجه فرنگی )در رژیم غذایی یک زن یائسه باعث پوکی استخوان می شود.
به همین منظور خوردن گوجه فرنگی بهترین راه برای کمک به درمان پوکی استخوان است.
لیکوپن می تواند خطر ابتلا به سرطان های مختلف، از جمله دهان، گلو، مری، حنجره، گردن رحم، معده، روده بزرگ، مقعد، پروستات و سرطان تخمدان را کاهش دهد.
...
آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A و C موجود در گوجه فرنگی از سلول های شما در برابر رادیکال های محافظت می کند.