۲. کشمش، یک غذای پرانرژی، کمچرب و کم سدیم است و برای افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند بسیار مفید.
۳. کشمش در سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
۴. کشمش، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند.
۵. کشمش، با وجود اين که شیرین و چسبناک است بر دندان اثر مخربی ندارد، حتی میتوان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری میکند.
۶. کشمش، منبع خوب ویتامینها و عناصر مغذی بدن است . عناصر و ویتامینهایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
۷. کشمش، محتوی مقدار زیادی آهن است. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.
۸. کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی است و فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، ياري به جلوگیری از رشد غیرمعمول سلولها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون میشود.
۹. این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگهای بدن میشود.
۱۰. کشمش، را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
۱۱. کشمش، از سرطان جلوگیری میکند.
۱۲. کشمش، میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم میکند و باعث کاهش بیماری قلبی میشود.
۱۳. اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتیاکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش مییابد.
۱۴. کشمش، از پیری و بیماریهای حاصله از آن میکاهد.
۱۵. کشمش، موجب کاهش استرس میشود.
۱۶. کشمش، دهان را خوشبو میکند.
۱۷. کشمش، برای درمان بینظمی معده و یبوست مصرف میشود. برای جلوگیری از این ناخوشیها میتوانید، ۶-۵ عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.
۱۸. تحقیقات نشان داده است ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف میکنند، بهتر از بقیه، سلول های بدنشان را از آسیب حفظ میکنند.
۱۹. کشمش، به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز هست.
۲۰. کشمش، مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است.
۲۱. کشمش، باعث تقویت اعصاب میشود.
۲۲. کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور میکند.
۲۳. با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.
۲۴. کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود.
۲۵. کشمش، منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن است.
۲۶. کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم میکند.
۲۷. سعی کنید هنگام مصرف ماست و یا سالاد، "کشمش" را نیز به آنها اضافه کنید.