متخصصان تغذیه، موز را بعنوان یك منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی میكنند كه سرشار از عنصر مفید پتاسیم است و به همین دلیل تعادل الكترولیتی در سلولهای بدن را حفظ میكند.
افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سكته را به میزان چشمگیری كاهش میدهد. موز همچنین سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است. یكی از مهمترین ویتامینهای موجود در این میوه ویتامین A است كه وجود آن برای رشد بافتهای نوری موجود در چشمها حیاتی است. ویتامین A درعین حال برای سلامت پوست و رشد ناخنها ضروری است.
به گزارش روزنامه اكسپرس، موز درعین حال یكی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است كه باعث افزایش خلق و كاهش افسردگی میشود. موز هضم بسیار راحتی دارد، برای افرادی كه به زخمهای گوارشی مبتلا هستند مفید است و هم چنین حالت اسیدیته موجود در ستگاه هاضمه را خنثی میكند.
:: بازدید از این مطلب : 430
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2