محققان اعلام كرده اند كه نوشیدن یك فنجان چای سیاه در روز موجب كوچك شدن واز بین رفتن سلول های سرطانی می شود و می تواند به كاهش خطر ابتلا به سرطان كمك كند.
به گزارش هلث نیوز، محققان می گویند چای سبز یا سیاه مملو از آنتی اكسیدان هایی است كه می توانند با مولكول های مضری كه در بدن جمع می شوند، مبارزه كنند و آنها را از بین ببرند.
محققان متوجه شده اند كه نوشیدن دو فنجان چای به اندازه مصرف پنج وعده سبزیجات و یا دو عدد سیب، آنتی اكسیدان در بدن آزاد می كند.
اكنون نتایج دو مطالعه دیگر نشان می دهد كه مصرف چای سیاه می تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان نیز كمك كند.
در مطالعه اول محققان آمریكایی مولفه تی فلاوین ۲ (theaflavin ۲) را كه تنها در چای سیاه یافت می شود و مولفه اولونگ (oolong) را درچای چینی مورد تجزیه و تحلیل قراردادند.
در مطالعه دوم محققان هندی تاثیر پلی فنول ها را در چای سیاه و سبز در ابتلا به سرطان سینه در موش های مونث بررسی كردند.
در این مطالعه دیده شد كه هر دو چای به اندازه قابل توجهی شمار تومورهای سینه را به ترتیب ۷۷ درصد و ۹۲ درصد كاهش می دهند و رشد این تومورها را نیز كم می كنند.
روزنامه دیلی اكسپرس به نقل از یكی از اعضای پانل مشاوره ای چای نوشت: نتایج این دو مطالعه نشان می دهد كه مولفه های موجود در چای سیاه می توانند به كوچك شدن و كشتن سلول های سرطانی كمك كند و یا منجر به كاهش شمار تومورها شوند.
این یافته ها بر لزوم انجام مطالعات بالینی برای ارزیابی تاثیر چای سبز و مولفه های آن در خطر ابتلا به سرطان در انسان ها تاكید می كند.
به گفته محققان برای مشخص شدن كاربردهای بالینی مولفه های چای سیاه به مطالعات جدیدی نیاز است
|