دستور تهیه پیتزا قلب, طرز تهیه پیتزا قلب ( آموزش آشپزی, )
نوشته شده توسط : nahal

مواد لازم برای خمیر:

 

آرد سفید

5 لیوان

روغن مایع

2/1 لیوان

آب

2 لیوان

خمیرفوری

2 قاشق غذاخوری

شیرخشک

4 قاشق غذاخوری

شکر

4 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

2/1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

 

 پیتزا قلبی/3

 

مواد لازم برای روی پیتزا:

 

سس کچاپ

پودر سیر

پودر آویشن

سوسیس و کالباس خرد شده

فلفل دلمه سبز

زیتون سیاه خرد شده

پنیرپیتزای رنده شده

قارچ خرد شده

طرز تهیه خمیر:

-1 ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.

 

-2آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.

 

-3خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.

 

-4 ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.

 

-5روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.

 

-6 سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.

 

-7پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.

 

-8 پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود





:: بازدید از این مطلب : 1040
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردين 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: