مصرف موز برای بهبود روحیه مفید است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن در بهبود روحیه مفید است.
احمدرضا درستی مطلق افزود: انواع چای سبز و سیاه از نوشیدنیهای مفید برای مغز هستند.
وی گفت: انواع نان و غلات با تأمین كروم به حافظه و یادگیری كمك میكنند، مصرف سیب با عسل و شیر حافظه و قدرت تمركز را افزایش میدهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن را برای بهبود روحیه مفید است.
درستی گفت: مصرف روزانه 30 تا 60 گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون ماكرل، ساردین و هرینگ توصیه میشود. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است كه انتقال پیامهای عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یك سلول به دیگری را تسهیل میكند.
وی افزود: كودكانی كه امگا3 كافی دریافت نكرده باشند، ضریب هوشی كمتری دارند. هگزا انوئیك اسید (DHA) یكی از انواع اسیدهای چرب امگا3 هستند كه موجب بهبود سرعت، قدرت و كارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: افرادی كه ماهی مصرف نمیكنند، بهتر است روزانه یك كپسول امگا3 كه حداقل 650 میلی گرم تا یك گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف كنند.
منبع :farsnews.com
:: بازدید از این مطلب : 1332
|
امتیاز مطلب : 73
|
تعداد امتیازدهندگان : 26
|
مجموع امتیاز : 26